Estudiants universitaris del iqs visiten Vopak Terquimsa

24 de Abril de 2015

Noticia Vopak Terquimsa

Un any més els estudiants de l’Institut Químic de Sarrià de Barcelona (IQS) han visitat les instal·lacions de Vopak Terquimsa a Tarragona. La trobada s’emmarca dins del compromís de la companyia amb la formació pedagògica i empresarial de la universitat. La visita, coordinada amb el Departament d’Enginyeria Química que dirigeix ​​el doctor Julià Sempere, ha servit als alumnes per familiaritzar-se amb els rols professionals que es trobaran un cop finalitzats els graus d’enginyeria.

Jose Vidal-Ribas, director tècnic i de compres de la companyia, juntament amb Javier Herráiz, cap de enginyeria i projectes, els han explicat el funcionament i logística de la Terminal de Tarragona, amb 390.000 metres cúbics de capacitat per emmagatzemar granels líquids de productes químics.

Els estudiants també han pogut conèixer de primera mà diferents nocions en matèria de medi ambient, prevenció de riscos laborals i seguretat industrial.
Durant la jornada els alumnes de l’IQS han recorregut diferents punts de les instal·lacions de Vopak Terquimsa, situades al Moll de la Química del Port de Tarragona.