Vopak Terquimsa participa a l’activitat “Transportant Química”

08 de Maig de 2015

Vopak Terquimsa participa a l’activitat “Transportant Química”

Un any més, l’Associació Empresarial Química de Tarragona col·labora amb el Museu del Port de Tarragona amb l’activitat “Transportant Química”, on enguany hi han participat més de 200 alumnes de segon Cicle d’ESO i Batxillerat, provinents de l’IES Sant Pere i Sant Pau i l’IES Tarragona. Concretament en aquesta edició hi ha participat les empreses ASESA i Vopak Terquimsa, representada per Pili Folch, del departament Comercial de la companyia.

“Transportant Química”  dóna a conèixer el procés que realitzen les matèries primeres arribades al Port de Tarragona, des d’on són conduïdes per instal·lacions específiques a les indústries del sector químic del nostre territori per tal d’aconseguir el producte final.

Estructurada en dues parts, s’explica l’activitat portuària vinculada amb els vaixells, les mercaderies i les infraestructures adients a aquest transport, complementant-se amb la intervenció dels representants de les empreses químiques que desenvolupen els processos de transformació i/o distribució dels productes.

Una vegada finalitzada la teoria, es duu a terme la segona part on els nens s’apropen al medi físic, per tal de  viatjar amb barca pel Port de Tarragona i poder observar tot el conjunt d’instal·lacions implicades en el transport i distribució de les matèries primeres.