Vopak Terquimsa ha celebrat el GLOBAL SHE DAY dia de la seguretat

15 de Maig de 2015

Vopak Terquimsa ha celebrat el GLOBAL SHE DAY dia de la seguretat

Vopak Terquimsa ha celebrat el GLOBAL SHE DAY dia de la seguretat, esdeveniment que la companyia holandesa Vopak celebra de manera simultània a les 78 terminals del grup situades en 32 països del món.

Sota el lema ‘ASSURE 2016′ Opero amb seguretat i estic orgullós de demostrar-ho! ‘, La companyia ha volgut realçar la importància de la seguretat i el compromís de Vopak amb ella «és el nostre valor més important, per això dirigim els nostres esforços en la conscienciació i millora d’ella. L’èxit en seguretat només arriba sumant l’esforç de tots »ha destacat en la seva exposició el director general de Vopak Terquimsa, Ignacio Casajús, acompanyat pel director del Complex Industrial Dow Chemical Tarragona, Kepa Díaz de Mendíbil, i el director general de Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Aurich, convidats per la companyia a participar en la conferència del GLOBAL SHE DAY.

La companyia ha mostrat així, un any més, el seu persistent esforç per mantenir un entorn de treball segur tant per als seus propis empleats i col·laboradors com per a la tota la comunitat. Vopak Terquimsa ha volgut donar un reconeixement especial a Lluís García-Luengo Pons, Cap del Servei d’Empresa de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, amb el lliurament d’una placa commemorativa per la seva compromís amb la indústria i la societat en la prevenció de la seguretat.

El GLOBAL SHE DAY dia de la seguretat, celebrat aquest dimarts a les instal·lacions de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona, ha reunit prop de dues-centes persones. L’acte ha comptat amb la presència del Delegat Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Joaquim Nin, del president de la Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, i de la directora general l’Associació Empresarial Química de Tarragona, Teresa Pallarès; i també de Wouter Merks, Director de Recursos Humans Vopak EMEA i de Jesús Manso, Gerent Territorial de la zona nord-est de CLH, a més de representants de institucions, administracions públiques, associacions de veïns, clients, proveïdors i els empleats de Vopak Terquimsa.