Vopak Terquimsa tanca l’exercici 2014 amb un benefici net de 2,7 milions d’euros

24 de Març de 2015

Vopak Terquimsa tanca l’exercici 2014 amb un benefici net de 2,7 milions d’euros

Vopak Terquimsa tanca l’exercici 2014 amb un benefici net aconseguit de 2,7 milions de euros. “Hem aconseguit l’objectiu que ens fixem per al 2014 complint així amb el pressupostat. Ha estat un any més positiu del que s’esperava -tot i la crisi econòmica i en el qual hem mantingut uns nivells d’activitat de negoci per sobre dels 2 milions de tones. Tot això representa una fita excepcional de l’equip humà que conforma Vopak Terquimsa ” assegura Ignacio Casajús, director general de Vopak Terquimsa.

La companyia va ingressar el 2014 prop de 23,5 milions d’euros, seguint així la ruta marcada en el pla estratègic 2012-2016, en el qual l’excel•lència en el servei prestat als seus clients, unida a la millora permanent en els nivells de productivitat són els seus referents. “Les perspectives del exercici 2015 són cautelosament optimistes, encara que estan subjectes a importants incerteses. Els preus del petroli i les matèries primeres mostren un comportament volàtil igual que els tipus de canvi; els mercats emergents continuen creixent però aquesta tendència s’ha alentit, i l’economia global s’ha vist perjudicada pels conflictes geopolítics. Esperem que el 2015 es produeixi un creixement més sòlid, consolidant la major activitat comercial que estem percebent durant el primer trimestre de l’any ” afirma Ignacio Casajús.

Els clients valoren positivament la professionalitat i servei de Vopak Terquimsa

Al febrer de 2015 Vopak Terquimsa ha realitzat l’enquesta anual de satisfacció de clients. Un sondeig que es realitza a nivell global pel grup incloent les 78 terminals que té Vopak a nivell mundial. Vopak Terquimsa fa una valoració positiva del resultat de l’enquesta per seus terminals de Tarragona i Barcelona, podent afirmar que el 78% dels seus clients puntuen a Vopak Terquimsa amb una nota alta.

Amb una puntuació de 4,19 sobre 5, els clients fan una valoració positiva també en la qualitat dels serveis prestats. Amb aquestes dades a la mà Vopak Terquimsa s’enorgulleix de veure reflectit l’esforç i dedicació diari a la millora dels seus serveis.