Alumnes de l’IES Pont de Suert visiten les instal·lacions de Tarragona

16 de Abril 2016

Estudiants de l’IES Pont de Suert (Lleida) han visitat les instal·lacions de Vopak Terquimsa a Tarragona. La trobada s’emmarca dins el compromís de la companyia amb la formació pedagògica i empresarial amb els centres de secundària. La visita, enfocada a alumnes de batxillerat químic i tecnològic, ha estat coordinada amb les professores Katerina Badia i Ester Parache. La trobada ha servit als alumnes per conèixer i aprofundir en una companyia logística líder de les característiques de Vopak Terquimsa.

José Antonio Pérez, Cap de Recursos Humans de la companyia, els ha explicat als alumnes de l’IES Pont de Suert el funcionament i logística de la Terminal de Tarragona, amb 402.419 metres cúbics de capacitat per emmagatzemar granels líquids de productes químics. ChemMed, el Clúster Químic de la Mediterrània, també ha despertat l’interès dels joves estudiants. Els alumnes també han pogut conèixer de primera mà qüestions relacionades amb el medi ambient, la prevenció de riscos laborals i la seguretat industrial.

Durant la jornada, professorat i alumnes de l’IES Pont de Suert han recorregut diferents punts de les instal·lacions de Vopak Terquimsa, situades al Moll de la Química del Port de Tarragona.

Alumnos del IES Pont de Suert visitan las instalaciones de Tarragona

Alumnos del IES Pont de Suert visitan las instalaciones de Tarragona

Alumnes de l’IES Pont de Suert visiten les instal·lacions de Tarragona