Vopak Terquimsa celebra el Global She Day 2016

29 de Maig 2016

Vopak Terquimsa ha celebrat el GLOBAL SHE DAY dia de la seguretat, esdeveniment que la companyia holandesa Vopak celebra de manera simultània a les 78 terminals del grup situades a 32 països del món. Sota el lema ‘Fit for the next 400 years. Sustainability at the core ‘Vopak ha volgut destacar la importància de la seguretat en el dia a dia i el compromís permanent de la companyia amb la sostenibilitat, valors que han caracteritzat a Vopak durant tota la seva història, i de la qual en 2016 es compleix l’efemèride del 400 aniversari.

«L’èxit en seguretat i sostenibilitat només arriba sumant l’esforç unànime per part de tots »ha destacat en la seva exposició el director general de Vopak Terquimsa, Ignacio Casajús, acompanyat pel director de Producció de Química en el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Ramón Nieto Sánchez, i del alpinista tarragoní, Òscar Cadiach Puig, convidats per la companyia a participar en la conferència del GLOBAL SHE DAY.

La companyia ha mostrat un any més la seva persistent esforç per mantenir un entorn de treball segur i sostenible per als seus propis empleats, col·laboradors i en definitiva per a la tota la comunitat. Vopak Terquimsa ha volgut donar un reconeixement especial a José Romeral Alguacil, Tècnic de Projectes i Construcció de la companyia Diseprosa, amb el lliurament d’una placa commemorativa pel seu compromís amb la seguretat en la indústria i la societat.

El GLOBAL SHE DAY dia de la seguretat, celebrat a les instal·lacions de Vopak Terquimsa al Port de Tarragonaha reunit prop de dues-centes persones. L’acte ha comptat amb la presència del President de la Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, de la Directora General la Associació Empresarial Química de Tarragona, Teresa Pallarès; del Conseller i responsable de les àrees d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic del Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca; i també de Jan Van den Blink, Manager Projects Vopak EMEA i de Jesús Manso, Gerent Territorial de la zona nord-est de CLH, a més de representants d’institucions, administracions públiques, associacions de veïns, clients, proveïdors i els empleats de Vopak Terquimsa.

vopak terquimsa celebra el global she day 2016

vopak terquimsa celebra el global she day 2016