Vopak Terquimsa participa activament en les conferències internacionals ‘Oilseeds&Oils 2016

03 de uctubra 2016

Vopak Terquimsa ha participat aquesta setmana a Barcelona en la 7ª edició de les conferències internacionals ‘Oilseeds&Oils 2016’. Aquestes jornades -organitzades per la consultoria ucraïnesa líder en agroindustria APK-INFORM tenen com a objectiu tractar el creixement al mercat de la Unió Europea dels olis vegetals en general i, a Espanya, en particular.

En la jornada del dimecres, Josep Sumoy, Sales Manager de Vopak Terquimsa va oferir una presentació de la companyia davant el públic assistent. Sumoy va destacar «la nostra situació estratègica en les instal·lacions del Port de Tarragona i del Port de Barcelona, un punt de partida en el qual, les empreses poden emmagatzemar o distribuir tant les seves matèries primeres per ser utilitzades al inici de la cadena de producció, com els seus productes per fer-los arribar a qualsevol lloc on es necessitin i així contribuir al desenvolupament i benestar de la societat».

Ahir dijous, els assistents van tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions de Vopak Terquimsa en el Port de Barcelona, on la companyia disposa de més de 200.000 m3 de capacitat, tenint una part destinada a l'emmagatzematge de productes alimentaris. En aquesta terminal s'iniciaran en breu les obres per a la instal·lació i explotació d'un carregador ferroviari en ample europeu destinat a la recepció i reexpedició de granels líquids per ferrocarril.

Aspectes com a últimes tendències en consum d'olis vegetals, l'assegurament i preservació de la seva qualitat, la competència creixent en un mercat global, així com qüestions logístiques o la influència del mercat del cru han estat tractades en les jornades. Un total de 350 assistents -arribats de més de 27 països diferents del món- han pres part en les conferències internacionals ‘Oilseeds&Oils-2016’ celebrades a l'Hotel Majestic de Barcelona.

Vopak Terquimsa participa activament en les conferències internacionals ‘Oilseeds&Oils-2016

Vopak Terquimsa participa activament en les conferències internacionals ‘Oilseeds&Oils-2016

Vopak Terquimsa participa activament en les conferències internacionals ‘Oilseeds&Oils-2016