Vopak Terquimsa reconocida por la patronal CEPTA como empresa destacada

17 de Maig 2016

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha reconegut a Vopak Terquimsa com ‘Empresa Destacada 2015’. El reconeixement s’ha lliurat durant la XVI Nit Empresarial CEPTA, celebrada al Teatre Auditori de Salou, a Tarragona, sota el lema ‘Liderant el territori’, en la qual s’han lliurat també altres dotze premis. Ignacio Casajús, director general de Vopak Terquimsa, ha estat l’encarregat de recollir el guardó com ‘Empresa Destacada 2015’ de mans de Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya.

Casajús ha volgut destacar que «és un reconeixement important per a la companyia i per tot un equip humà de treball que es distingeix per valors importants com la professionalitat, la passió, la millora i l’esforç constant »subratlla el director general.

A més de Vopak Terquimsa, l’empresari Xavier Blasi ha estat guardonat amb la ‘Distinció de Honor 2015’; el Monestir de Poblet per la seva gestió de residus; l’Associació Priorat Enoturisme per la promoció d’activitat empresarial; Concaromis per la seva economia col·laborativa; la Fundació Santa Teresa del Vendrell per la seva economia social; la Fundació Randstad per la seva responsabilitat social; Indústries Químiques de l’Òxid d’Etilè per la creació d’ocupació; Pastisseria Andreu com a empresa familiar; Grup AG Planning a l’emprenedoria; Petits Enginyers a la innovació; bufet Miralbell Guerin a la internacionalització i SCA a la trajectòria empresarial.

Vopak Terquimsa agraeix a la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) el reconeixement i felicita a la resta de premiats.

Vopak Terquimsa reconeguda per la patronal CEPTA com a empresa destacada

Vopak Terquimsa reconeguda per la patronal CEPTA com a empresa destacada

Vopak Terquimsa reconeguda per la patronal CEPTA com a empresa destacada