Vopak Terquimsa representada a la 38a edició de la Zurich marató de BCN

21 de Març 2016

Jordi Puig, Daniel Llarg i Nando Calvillo han representat aquest cap de setmana a Vopak Terquimsa en la 38a edició de la Zurich Marató de Barcelona. La prova -de 42,195 kms de recorregut per les carrers de la ciutat comtal- va comptar amb la presència de tres dels nostres empleats de la terminal de Vopak Terquimsa a Tarragona.

Jordi, Daniel i Nando, abillats amb la indumentària d’atleta de Vopak Terquimsa, van completar tot el recorregut d’aquesta tradicional cita atlètica que enguany ha congregat més de 20.000 participants. Jordi Puig va fer un temps de 2 hores 45 minuts i 26 segons; Nando Calvillo va completar la Marató en 3 hores 48 minuts i 10 segons i Daniel Llarg va finalitzar la prova amb un temps de 3 hores 49 minuts i 21 segons.

El guanyador de la prova va ser el gran favorit, l’etíop Dino Safir, amb una marca de 2 hores 9 minuts 31 segons. La primera dona en creuar la línia de meta va ser l’atleta kenyana Valary Jemeli Aiyabei que va batre el rècord femení de la prova amb un temps de 2 hores 25 minuts i 26 segons.

La 38a edició de la cursa barcelonina, passa a l’història en superar els 20.000 atletes inscrits i se situa entre les maratons més multidudinaris d’Europa. Vopak Terquimsa vol felicitar al Jordi, Daniel i Nando per correspondre amb la seva passió i la seva millora als valors de la companyia Enhorabona!

Vopak Zurick Marato

Vopak Zurick Marato

Vopak Zurick Marato

Vopak Zurick Marato