VOPAK TERQUIMSA COL·LABORA AL CROSS SOLIDARI DEL COL·LEGI TURÓ

20 Febrer 2017

Vopak Terquimsa ha col·laborat aquest cap de setmana a la VII edició del Cross Solidari del Col·legi Turó, a Tarragona. En la prova -emmarcada dins del circuit que celebra el Consell Comarcal del Tarragonès- han participat un total de 600 atletes masculins i femenins d'edats compreses entre els 3 i els 17 anys i també en categoria adulta. Un autèntic èxit de participació i organització.

A més de l'esperit competitiu, l'esperit solidari ha estat present durant tota la jornada del cross. El Col·legi Turó ha recollit més d'una tona d'aliments solidaris en la campanya ‘Competir és compartir’ que aniran destinats a Càrites del municipi de Constantí (Tarragona) en la qual Vopak Terquimsa també ha col·laborat.

Vopak Terquimsa felicita al Col·legi Turó i a tot l'equip de mestres, professors i voluntaris que han convertit el Cross Solidari del centre escolar en una magnífica iniciativa, per la seva transmissió de valors solidaris, socials i esportius. Més de 2.000 persones es van congregar aquest diumenge en la VII edició del Cross Solidari.

Vopak Terquimsa col·labora al Cross solidari del col·legi Turó

Vopak Terquimsa col·labora al Cross solidari del col·legi Turó

Vopak Terquimsa col·labora al Cross solidari del col·legi Turó