VOPAK TERQUIMSA PRESENT EN ARGUS PETROCHEMICAL MARKETS, LA CITA INTERNACIONAL DEL SECTOR PETROQUÍMIC

05 Maig 2017

Tarragona acollirà la setmana vinent, entre el 9 i l'11 de maig, la conferència Argus Petrochemical Markets 2017, un dels principals esdeveniments internacionals del sector petroquímic, que organitza la consultora Argus Dewitt i que compta amb el suport de Vopak Terquimsa entre els seus principals patrocinadors

Argus Petrochemical Markets 2017 atraurà als principals actors globals de la indústria petroquímica incloent productors, comerciants, companyies químiques especialitzades, navilieres i els seus proveïdors de serveis, que debatran sobre els canvis en els fluxos globals de producció i integració dels mecanismes de subministrament.

Vopak Terquimsa tindrà una participació rellevant, comptant amb la presència de Ismail Mahmud, Global Chemicals Director de Vopak, d'Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa i Josep Forcadell, director comercial de la companyia entre els ponents que participaran en les conferències que es portaran a terme al Gran Palas Conventions, SPA & Wellness Hotel.

Eduardo Sañudo ha destacat «durant aquests dies anem a analitzar els canvis globals de la indústria petroquímica i l'impacte que aquests tenen al mercat logístic, situant el focus especialment a Europa, i més concretament en l'arc mediterrani. És la plataforma ideal per intercanviar impressions i fer networking amb agents clau del sector. Que una consultora com Argus hagi escollit Tarragona per celebrar un esdeveniment d'aquest tipus és sens dubte una excel·lent notícia, que posa de manifest la importància de Tarragona en el mapa de la indústria petroquímica a nivell europeu».

Vopak Terquimsa present en argus petrochemical markets