VOPAK TERQUIMSA ES SUMA A LA FESTA ESPORTIVA DE NADAL DEL GOLF COSTA DAURADA

23 de Desembre de 2019

Més de 150 esportistes de les escoles infantils de golf, tennis i pàdel s'han ajuntat aquest cap de setmana en la festa esportiva de Nadal en les instal·lacions del Golf Costa Daurada de Tarragona. Vopak Terquimsa ha brindat el seu suport en una jornada que ha comptat amb la presència de jugadors i jugadores del Centre d'Educació Especial SOLC de Tarragona, que han gaudit de totes les activitats en un ambient espectacular.

Les sessions de golf, els partits de pàdel i tennis han brindat espectaculars moments en els quals els jugadors i jugadores del SOLC han gaudit al màxim al costat dels seus companys i companyes, units als més de vint de voluntaris del club que han treballat al màxim per a fer de la jornada, un dia inoblidable.

El lliurament de medalles ha estat el colofó a una festa esportiva en la qual a més tots els jugadors i jugadores han pogut gaudir de la naturalesa i practicar esport.

Vopak Terquimsa vol felicitar el Golf Costa Daurada per dur a terme aquesta iniciativa i per l'èxit de participació. La companyia vol ajudar a fomentar els hàbits de vida saludable, així com la integració i el desenvolupament de les persones amb capacitats diferents. L'esport és una de les millors vies per a fomentar valors que són imprescindibles per a la societat, com la solidaritat, el treball en equip i la capacitat de superació.

vopak terquimsa es suma a la festa esportiva de nadal del golf costa daurada

vopak terquimsa es suma a la festa esportiva de nadal del golf costa daurada

vopak terquimsa es suma a la festa esportiva de nadal del golf costa daurada