VOPAK TERQUIMSA ANALITZA LES CLAUS DEL FUTUR DEL SECTOR PETROQUÍMIC AL MED HUB DAY 2020

20 de Novembre de 2020 

L'esperada irrupció de noves fonts d'energia i primeres matèries vinculades a la transformació de la indústria cap a un model més sostenible a llarg termini, i les possibles tensions en el mercat de cru previst en els propers anys, obren una finestra d'oportunitats al Port de Tarragona i al seu conjunt d'empreses. Els participants en el Med Hub Day 2020 han analitzat durant dos jornades les claus de futur de el sector petroquímic.

Vopak Terquimsa ha participat en el 'Panel de Terminals'. A la taula rodona, Eduardo Sañudo, director general de la companyia, ha compartit la seva visió al costat dels representants de Tepsa, Gadot Belgium i Rubis Terminal. S'hi han ofert interessants punts de vista sobre el paper en les estratègies del HUB, destacant aspectes clau en la seva implementació: bona connectivitat amb l'interior, bones infraestructures portuàries i combinació d'operacions de HUB amb un potent consum local vinculat a la forta presència industrial al clúster ChemMed.

L'anàlisi dels diferents experts ha exposat els reptes a què s'enfronten els ports en termes d'adaptació i capacitat d'emmagatzematge que el mercat ja els ha començat a exigir. A el mateix temps, s'ha indicat el camí cap a un nou model per part de les infraestructures portuàries per adaptar-se als grans canvis per convergir en un model de negoci més sostenible.

Esperant un Med Hub Day 2021 presencial

A causa de l'impacte de l'Covid-19 a Catalunya i arreu del món, el Port de Tarragona ha decidit realitzar aquesta edició de forma telemàtica per tal de garantir la salut, seguretat i benestar dels assistents, ponents i empleats, així com garantir el èxit de l'esdeveniment i la filosofia d'aquest congrés, punt de trobada per a agents de el sector i mantenir-nos informats de les últimes novetats.