VOPAK TERQUIMSA SEGUEIX COMPROMESA EN LA LLUITA CONTRA LA COVID-19 I DONA PANTALLES PROTECTORES A LA XARXA SANITÀRIA I SOCIAL DE SANTA TECLA

30 de Juliol de 2020

Vopak Terquimsa segueix compromesa en la lluita contra la Covid-19. La companyia ha portat a terme una donació de pantalles protectores a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla de Tarragona per a proveir als serveis socials de material necessari per a continuar fent front a la situació provocada des de l'inici de la pandèmia. Aquesta mesura se suma a altres accions que la companyia ha dut a terme amb altres entitats del territori tarragoní per a ajudar i facilitar la seva labor enfront de l'emergència sanitària.
Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa assegura que «la situació sanitària i social que estem patint ha provocat noves realitats i noves necessitats sobretot per a les persones que ja tenien una situació molt vulnerable. Per això i d'acord amb els nostres valors com a companyia, creiem que és molt important la implicació solidària de tots els actors de la societat i més en els moments pels que estem passant».
Així mateix, des que es va decretar l'estat d'alarma, Vopak Terquimsa ha pres les mesures necessàries per a protegir la salut i la seguretat dels empleats i del seu entorn més pròxim, i garantint també el subministrament de matèries primeres per a tot el sector petroquímic.

Coincidint amb el 50 aniversari de Vopak Terquimsa a Tarragona, la companyia continuarà secundant i estant al costat dels sectors més afectats per la crisi, oferint la seva ajuda i solidaritat, tal com marquen els nostres valors.