VOPAK TERQUIMSA LLIURA 220 PANTALLES PROTECTORES A CÀRITAS DIOCESANA DE TARRAGONA

12 de Maig de 2020

Vopak Terquimsa segueix compromesa en la lluita per a frenar el Covid-19. La companyia ha dut a terme una donació d'un total de 220 pantalles protectores facials a Càritas Diocesana de Tarragona. L'objectiu és proveir als voluntaris, voluntàries i tècnics de l'entitat de material necessari per a fer front a la situació d'emergència provocada pel coronavirus.

Les 220 pantalles protegiran als voluntaris i tècnics dels dos menjadors socials de Càritas, situats un a Tarragona i un altre a Reus, i també als més de 200 voluntaris de Càritas Parroquials que ajuden a persones necessitades i desfavorides en els 50 centres d'ajuda de Tarragona.

El director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, ha assegurat que «el nostre compromís amb la regió és total. Estem satisfets de poder col·laborar amb Càritas Diocesana de Tarragona i contribuir així a frenar les conseqüències de l'Covid-19. La solidaritat no entén de confinament, a hores d'ara és més que necessària i així ho entenen els nostres valors com a companyia».

Per la seva banda, el responsable de comunicació de Càritas Diocesana de Tarragona, Josep Maria Castrillo, ha exposat que «estem molt agraïts per les pantalles protectores facials que ens ajudaran a vetllar per la seguretat dels nostres voluntaris i tècnics» i ha afegit que «durant la pandèmia no hem parat ni un sol dia. Atenem 3578 famílies vulnerables i hem hagut de extremar les mesures de seguretat adaptant el repartiment d'aliments».

La donació de Vopak Terquimsa a Càritas Diocesana de Tarragona se suma a altres accions que la companyia ha portat a conjuntament de la mà de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), amb la donació de 12 equips de respiració de diferents característiques, equips de protecció (EPIs) a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona i Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Vopak Terquimsa segueix operant amb seguretat

Vopak Terquimsa segueix operant en les seves terminals del Port de Tarragona i de Barcelona amb les mesures de seguretat corresponents davant el Covid-19 i així garantir el servei més eficient de la companyia. Des de l'inici de la crisi Vopak Terquimsa ha pres les mesures necessàries per a protegir la salut i la seguretat dels empleats i del seu entorn més pròxim. Eduardo Sañudo explica que «la seguretat és la nostra màxima prioritat i ens hem adaptat professionalment al nou dia a dia que estem vivint. Com a director general estic molt orgullós de tota la nostra plantilla»