VOPAK TERQUIMSA AMPLIA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CLUB BÀSQUET TARRAGONA

21 d’Abril de 2021

El Club Bàsquet Tarragona (CBT) continuarà comptant amb el suport de Vopak Terquimsa fins a l'any 2022. La companyia logística es va sumar a l'entitat blava eL 2018 per a fer costat a la base del club tarragoní i convertir-se en el principal patrocinador de l'escola de bàsquet, l'Escola CBT Vopak Terquimsa.

Des d'aquest punt de partida la implicació de Vopak Terquimsa amb el CBT no ha parat de créixer i, avui dia, amplia el suport al primer equip masculí, l'Ibersol CBT, que competeix a la categoria LEB Plata, incorporant el logo a l'equipació de joc, i es converteix en el patrocinador de tots els entrenadors del club. Aquesta es tracta d'una línia de patrocini totalment innovadora, en la que els entrenadors del CBT lluiran un polo i una dessuadora amb el logo de la companyia els dies de partit. A més, amb la voluntat del CBT de continuar formant els seus entrenadors i entrenadores per a aconseguir el màxim rendiment, totes les accions formatives dirigides als tècnics de la casa tindran el patrocini i suport de Vopak Terquimsa.

El president del CBT, Jacinto Rodríguez, ha valorat molt positivament el nou acord «estem contents i agraïts a Vopak Terquimsa que no només per la renovació del seu compromís amb nosaltres, sinó que l'ampliïn, ajudant d'aquesta manera a aconseguir els objectius des dels nostres equips sènior fins als de l'escola de bàsquet, i ajudant a formar més i millor els nostres entrenadors». Per part seva, el Director General de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo asegura «col·laborar amb l'esport base, en el creixement dels joves i el paper dels entrenadors va lligat als nostres valors com a companyia. Fer equip, fer Tarragona i anar de la mà amb l'escola del Club Bàsquet Tarragona és sumar la nostra ajuda al desenvolupament dels jugadors i jugadores del club, un fet que ens enorgulleix»

L'acte de renovació s'ha celebrat al Pavelló del Serrallo i ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacinto Rodríguez, del Director General de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, de diferents membres de la junta del CBT i de tots els entrenadors del Club Bàsquet Tarragona, encapçalats pels tècnics dels dos primers equips masculí i femení, Berni Álvarez i Héctor Marín.